Bij Babies & Kids kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Icepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard
Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Icepay). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Achteraf via acceptgiro - via Afterpay
AfterPay voert voor Babies & Kids het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen binnnen 10 dagen. U kunt bij Babies & Kids betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 250,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Hoe betaalt u met AfterPay?

  • Kies AfterPay als betaalmethode
  • Vul hier uw naam, geboortedatum en rekeningnummer in 
  • Accepteer de betalingsvoorwaarden en klik op Ga verder
  • na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.

LET OP:  AfterPay is alleen bestemd voor particulieren en niet voor zakelijke klanten, verenigingen of scholen. Houd er ook rekening mee dat AfterPay enkel binnen Nederland gebruikt kan worden.